Som student måste man vara sparsam med sina pengar. Man kan inte slösa hur mycket som helst och det sista man vill är att behöva leva på snabbnudlar sista veckan innan CSN sätter in nya pengar. Ett otroligt smart sätt att minska ens utgifter på är genom rabatter. Som student så har man tillgång till massor av dessa och vissa av dem kan vara guld värda för den som måste shoppa.

Student Rabatter

Som tur är så finns det också Internet idag där du enkelt kan handla direkt från ditt eget hem eller genom din mobil. Så även om en butik som har en bra rabatt ligger för långt borta betyder inte det att du inte kan använda dig av den.

Det är dock viktigt att innan du börjar spendera pengar bara för att du har hittat en bra rabatt att du ändå genomför en priskoll på sakerna du tänker köpa. Annars riskerar du att slösa på dina rabatter och då kan du lika gärna köpa för fullpris. Så glöm inte att kolla in olika priser och modeller på det du vill köpa.

Var hittar man studentrabatter?

Student RabatterAtt hitta studentrabatter i Linköping är faktiskt väldigt enkelt. Du kan genom en enkel googlesökning på ”studentrabatter i Linköping” hitta massor med olika rabatter och kampanjer som är just för dig som student. Sedan finns det också studentkort som kan ge dig ett stort urval av rabatter.
Exempel på olika studentrabatter i Linköping

Några enklare exempel på studentrabatter som du som är student i Linköping kan dra nytta av vore Burger King, SF Bio, Synoptik, Clas Ohlson och Pressbyrån. Dessa har olika former av rabatter som kan vara riktigt användbara för en student på språnget eller med speciella behov såsom nedsatt syn. Även butikskedjor som Dressmann har kontinuerlig rabatt för sina studenter så att man kan klä sig ordentligt året runt.

Men genom studentkortet så har man också mer passiva rabatter som man kan nyttja året runt som gör det lättare för dig som student, både i din fritid men också i dina studier. Ett exempel på det är att SJ har studentrabatter för de som reser med dem.

För den som är träningsintresserad finns det också många gym och idrottsanläggningar som har riktigt bra rabatter för studenter. Som student blir det ofta mycket stillasittande och för att man inte ska få problem med rygg, ben och liknande så bör man hålla sig igång. Så det skadar inte att använda sig av dessa rabatter där det finns möjlighet att träna regelbundet för en överkomlig summa oavsett om man vill styrketräna eller bara hålla sig igång. Allt från olika sporter som squash, gym, friskis & svettis och liknande har studentrabatter i Linköping. Det finns även möjlighet att få massage, sjukgymnastik, personlig tränare och liknande på vissa av de anläggningar du hittar i Linköping.

Så det behöver inte vara dyrt att vara student utan håller man koll på pengarna och använder rabatter där man kan så finns det riktigt bra möjligheter att spara pengar utan att offra sin fritid och ens hobbies.